Gå til sidens indhold

Data til kunder

Danmarks Statistik udarbejder statistik til kunder mod betaling. Det gør vi for at give så mange som muligt adgang til den guldgrube af viden, som ligger i registrene, men som vi ikke har kapacitet til at offentliggøre. Vi sælger kun statistik og udleverer ikke data om enkeltpersoner eller virksomheder, og det er ikke muligt på nogen måde at identificere enkeltpersoner eller virksomheder gennem den statistik, vi sælger. 

Du kan læse mere om hvorfor og på hvilket grundlag vi udarbejder statistik mod betaling og hvordan vi prissætter vores produkter og ydelser på siden: Grundlaget for statistik mod betaling.

 

 


Nyt om statistikprodukter og ydelser


4 børn der ligger i græsset og kigger op - 400x270 1466587

Nu fordeles ressourcerne til specialundervisning præcist

Esbjerg Kommune får overblik over hvilke skoler, der har størst behov for ressourcer til specialundervisning og målretter tiltag til elever med særlige behov, ved hjælp af statistikken ”Børn og unge i kommunens institutioner” fra Danmarks Statistik.

Læs hele artiklen her

Vægt og åben bog

Markant stigning i økonomisk kriminalitet

Over de seneste ti år er der sket en markant stigning i omfanget af økonomisk kriminalitet i Danmark. Det viser en analyse fra FSR – danske revisorer. Datagrundlaget er leveret af Danmarks Statistik.

Læs hele artiklen her

Sortklædte forretningsmænd med mapper

Hver femte arbejder sort!

Forskere i Rockwool Fonden har i 25 år samarbejdet med Danmarks Statistik om at afdække arbejde uden moms, skat og regning. Metoderne udvikles hele tiden, og det lykkes faktisk at få danskere til at fortælle om omfanget af sort arbejde.

Læs hele artiklen her


 

Læs journalistisk vinklede historier om vores produkter og ydelser

Økonomisk model ADAM

Læs magasinet statistisk perspektiv

Kontakt

DST Consulting